U bevindt zich hier Home Riviercruises

Riviercruises

Oad biedt schitterende riviercruises over de Europese rivieren aan. Bijvoorbeeld onze Rijncruises over de indrukwekkende Rijn en haar mooie zijrivier de Moezel. Maar ook de Donaucruise ontbreekt niet aan het cruiseaanbod. Er zijn diverse startpunten, zo hebben we riviercruises vanuit Arnhem, riviercruise van uit Nijmegen maar ook vanuit Bonn. Ook Nederland leent zich uitstekend voor een riviercruise, met de Rijn, de Maas, het IJsselmeer of de Waddenzee. Bekijk hier alle vaarroutes van onze cruises over de Europese rivieren. Het diverse aanbod zorgt ervoor dat er altijd wel een cruise voor u tussen zit!
Meer weten over deze bijzonder comfortabele riviercruiseschepen waar u mee uitvaart als u bij Oad een riviercruise boekt:
De MS Crucebelle bekijk hier de informatie over dit luxe rivierschip
De MS Dutch Melody bekijk hier de informatie over dit luxe rivierschip
De MS Arena bekijk hier de informatie over dit luxe rivierschip
Riviercruises: uitstekende verzorging!
Alle riviercruises zijn met veel zorgvuldigheid samengesteld. Dit om ervoor te zorgen dus, zodra u aan boord stapt, u kunt beginnen met genieten. Al onze riviercruises hebben verzorging op basis van volpension, uw ontbijt, lunch en diner zijn allemaal inbegrepen. De hoogwaardige bemanning staat altijd voor u klaar, zij maken van uw riviercruise een waar feest. Ook voor de nodige entertainment is gezorgd, van live muziek tot bingo-avonden. Tijdens onze kerstcruises zijn de schepen sfeervol versierd, de bemanning doet er alles aan om het u naar de zin te maken en de koks maken van alle maaltijden een feestje. Wanneer we aanmeren is de ene stad nog mooier aangekleed in kerstsfeer dan de andere. U proeft direct de gezellige sfeer.
Lees meer

Bekijk hier alle riviercruises
ˆ

Uitgelicht:

Direct naar aanbod