U bevindt zich hier Home Zomer 2021

Vakanties voor 2021

Ons aanbod prachtige busexcursie- en rondreizen voor 2021 zijn nu te boeken! De vertrouwde klassiekers naar o.a. Duitsland, Oostenrijk, België en Groot-Brittannië, ontbreken niet in ons aanbod. De reizen voor lente, zomer en herfst 2021 zijn nu te boeken!

We hebben in het afgelopen jaar gemerkt dat reizen niet zo vanzelfsprekend is en wij kijken nu enorm uit naar het moment waarop het wél weer mogelijk is. Dit moment komt steeds dichterbij maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat het uitkiezen van een vakantie lastig en onzeker is. Want hoe weten we wanneer we weer onbezorgd op vakantie kunnen? En welke reizen zijn dan weer mogelijk?

Speciaal voor u bieden wij u de optie tot kosteloos omboeken naar een andere datum of bestemming waardoor u als klant geen enkel risico loopt, en de voorpret toch alvast kan beginnen. Indien u uw vakantie boekt voor 31 mei 2021 en vertrekt na 30 juni 2021 dan krijgt u deze optie gratis:
• U mag uw vakantie dan tot 1 maand voor vertrek kosteloos omboeken naar een andere datum of bestemming.

Als u bij Oad boekt heeft u altijd de volgende zekerheden:
Geld terug garantie. Mocht Oad uw zomervakantie in 2021 moeten annuleren vanwege een negatief reisadvies, dan betaalt Oad u uw betaalde reissom terug en dus geen voucher.
Repatriëringsgarantie. Oad regelt altijd uw terugreis wanneer uw vakantiebestemming tijdens uw vakantie onverhoopt een negatief reisadvies krijgt.  

Bekijk hieronder vakantie voor zomer 2021 of blader online in onze brochure en maak  alvast plannen voor de volgende zomervakantie. De voorpret is immers minstens zo belangrijk als de vakantie zelf.

Bent u in bezit van een Corona voucher en wilt u deze op een andere reis verzilveren?
U kunt dit op een aantal manieren doen:
• u kunt het webformulier invullen met de gegevens van de door u gewenste reis, uw oude reserveringsnummer en het voucher bedrag. Wij zullen dit voor u inboeken en de voucher verzilveren. Vervolgens ontvangt u van ons een boekingsbevestiging en factuur.
• geef uw voorkeur voor een nieuwe reis telefonisch aan ons door op 0547-284488 (contact call center).
• of boek nu online uw reis en stuur ons een email naar info@oad.nl met het oude en nieuwe reserveringsnummer zodat we de voucher voor u kunnen verzilveren.

Zoek en boek hieronder uw vakantie voor 2021: